Materiale incluse:

2. Furtun scurgere condens 3 m sau folosirea unei tevi de pexal pentru a drena scurgerea
3. Cablu electric pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara este de maxim 3 m
4. Consola pentru unitatea exterioara inclusiv sistemul de prindere(elemente de prindere standard pentru pereti exteriori neizolati)
5. Banda matisat
6. Stecher
7. Cablu alimentare unitate interna 1m
8. In cazul in care traseul frigorific si electric depaseste cei 3 metri echipa va folosi traseu frigorific dintr-o bucata

Manopera de instalare presupune:

2. Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigorific de 3m (distanta maxima intre cele doua unitati)
3. Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare).
4. Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si interventii (imediat sub fereastra, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului, sa nu existe pericol de accidentare).
5. Montajele care necesita folosirea schelelor, scarilor in trei trepte sau a alpinistilor nu fac obiectul instalarii standard.
6. Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3m traseu).
7. Efectuarea probei de functionare si explicarea principalelor facilitati ale acestuia.
8. Deplasarea echipei de montaj fara costuri din partea clientului numai in localitatea in care s-a efectuat vanzarea(Bucuresti-Ilfov)
9. Astuparea golurilor ramase in jurul traseului frigorific se va face cu spuma polioretanica cu grad mic de expandare (aceasta nu expandeaza pentru a nu strangula furtunul de condens ),nu poate fi folosita orice tip de spuma polioretanica

Lucrarile, materialele si accesoriile suplimentare montajului standard, daca sunt necesare vor fi suportate de client dupa cum urmeaza:

Trecere suplimentara prin beton – 100 lei/ buc
Treceri suplimentare prin perete de zidarie – 50 lei / buc
Traseu frigorific suplimentar peste cei 3m inclusi in kit – 150 lei / ml
Mascarea traseului frigorific cu masca PVC – 45 lei / ml
Prelungirea cablului de alimentare cu energie electrica – 15 lei/ ml
Prelungirea furtunului de condens – 10 lei / ml
5 suruburi + dibluri speciale cu lungimea de 20 cm pentru montajul pe suprafete termoizolate cu polistiren – 30 lei
Deplasarea echipei de montaj in afara localitatii – 1.5 ron/ km daca solicitarea de instalare este pentru alta localitate in afara de Bucuresti-Ilfov ( tarif dus-intors 1+1 ).
Demontarea geam termopan PVC – 100 lei
Demontata aer conditionat existent in vederea instalari echipamentului nou – 100 lei
Banda de aluminiu panzata pentru protejarea izolatiei frigorifice la exterior – 50 lei
Suporti lungi pentru reabilitare termica – 50 lei
In cazul in care, la data programata nu se poate realiza montajul din urmatoarele cauze: cumparatorul nu este la domiciliu, nu sunt conditii pentru a se efectua montajul standard, cumparatorul nu prezinta documentele originale de achizitie ale aparatului si serviciului, costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara va fi suportat de catre client, si este in valoare de 60 RON
Pentru montarea unitatilor exterioare la o inaltime pana in 3 m se achita suma 100 lei , iar peste 3 m se achita suma de 200 lei,iar in functie de complexitatea lucrari preturile pot varia

NU sunt incluse in montajul standard manopera si materialele aferente reparatiilor de zidarie (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrari de modificare si reparare a instalatiei electrice a imobilului,operatii de modificare a pozitiei unor obiecte ce restrictioneaza montajul (ex. mobila), lucrari de curatenie ca urmare a producerii de praf, lucrari de mascare a traseului frigorific (cu rigips, canale speciale etc.), demontare geamuri termopane etc. Clientul trebuie sa asigure front de lucru corespunzator echipei de montaj.

NU se poate oferii garantie de montaj pentru traseele care au fost ingropate in perete ,ingropate in spatele peretilor de rigips sau prin tavane deoarece nu se poate sti situatia fizica a tevilor( tevi strangulate ,continut de umiditate chiar si apa , inclinatie de scurgere inadecvata ,perforari ale tevilor de diferite obiecte )

Call Now Button