DEBIT DE AER [MC/H]600 m³/h 500 m³/h 360 m³/h
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz]230 V
Capacitate de incalzire13000 BTU
DIMENSIUNI: BxLxH805 mm x 205 mm x 285 mm
Eficienta energetica incalzireA+
Eficienta energetica racireA++
InverterDa
Kit instalare inclusNu
NIVEL DE ZGOMOT [DB(A)]22 dB
Agent de refrigerareR32
FunctiiRacire, Incalzire, Dezumidificare,
Follow Me, Mode ECO,
Mode Sistem dublu de purificare
FiltreHigh density filter
Capacitate racire (BTU/h)12000 BTU
Tip compresInverter
Scop4
Seer6.1
Consum electric incalzire (W)1080 W
Consum electric racire (W)1185 W
CuloareAlb
Nivel de zgomot exterior (dbA)65 dB
Greutate neta/Greutate bruta (Kg)22.7 Kg
Dezumidificare1.2

Midea Prime MA2-12NXD0-MA-12N8D0 Inverter 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Midea Prime

CLIMATIZARE SI CONFORT SPORIT CU MIDEA PRIME

Aparatele de aer conditionat din gama Prime de la Midea se disting prin setari avansate de climatizare a spatiilor interioare, prin functionarea economica si silentioasa, precum si prin designul modern si elegant.


PERFORMANTE INALTE IN REGIM DE INCALZIRE SI RACIRE

Midea - functia "Flash Cooling & Heating"


Functia „Flash Cooling & Heating” –  are la baza o tehnologie de pornire exclusiva de mare putere, in masura sa emita un flux puternic de aer rece intr-un interval de timp foarte scurt – pana la 30 secunde – atingand rapid parametrii climatici doriti.

Functia „Gear Change” –  Midea ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod individual puterea furnizata de unitate, alegand unul dintre cele 3 niveluri – 50%, 75% sau 100%.
 


 FUNCTIONARE ECONOMICA SI EFICIENTA

Midea - iECO mode
Functia "iECO Mode"

Functia „iECO Mode” –  aceasta functie permite economisirea energiei electrice cu un procent de pana la 60% intr-un interval de 8 ore, comparativ cu aparatele traditionale.
 

Refrigerant R32 –  aduce o serie de avantaje, cum ar fi reducerea impactului asupra mediului cu peste 65%, comparativ cu un produs echipat cu R-410A. De asemenea, consumul de freon este mai redus, eficienta energetica globala a produsului creste cu 5%, iar capacitatea de racire este mai mare cu 4%.

AER CURAT SI SANATOS
 

Midea Prime este dotat cu doua filtre care indeplinesc urmatoarele functii: 
 

Functia "High Density Filter"

Functia „High Density Filter – filtrul cu densitate mare retine cu usurinta particulele de praf si alergeni din spatiul interior.

Functia „Cold Catalyst Filter” – asigura filtrarea gazelor nocive, a mirosurilor neplacute si a diferitilor compusi organici, cum ar fi formaldehida.

Filtru protectie dubla - Midea

OPERARE SILENTIOASA

Zgomotul emis de echipamentele Midea este aproape imperceptibil pentru urechea umana, nivelul presiunii sonore ajungand pana la 22 dB.

Functionare silentioasa
 

TEHNOLOGIA INVERTER QUATTRO
 

Midea - Quattro Inverter

Midea a echipat acest aparat cu un compresor performant care, la pornire, emite un flux puternic de aer rece, gratie frecventei ridicate de 65 Hz, aducand rapid parametrii ambientali la nivelul dorit de utilizator si pastrand o temperatura constanta.

Aceasta tehnologie permite inclusiv mentinerea unui aer rece la temperaturi exterioare de pana la 60 de grade Celsius. In regim de incalzire, aparatul poate asigura confortul dorit chiar si la temperaturi exterioare de minus 32 de grade Celsius.
 

Tehnologia "Inverter Quattro"

UNITATE EXTERNA ERGONOMICA

 Unitatile externe incluse in gama Prime au la baza un concept inovativ – forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal.

Grilajul de aerisire este inspirat de surubul lui Arhimede si contine un ventilator de generatie noua, care functioneaza la un nivel redus de zgomot.


De asemenea, nervurile in forma de T de pe panoul superior ii confera acestei unitati o rezistenta sporita.


FUNCTII PENTRU CONFORTUL TAU
 

Functia "Follow me"

Functia „Follow me”  – telecomenzile din aceasta gama sunt echipate cu un senzor de temperatura pe care unitatea o considera drept „temperatura ambientala”. Setand functia „Follow me”, aparatul va masura temperatura reala perceputa de utilizator, pentru a-i oferi un confort optim.  
Functia „Louver Position Memory” –  la repornirea unitatii, flapsul isi va relua pozitia conform parametrilor setati anterior, pastrand unghiul de refulare a aerului.
 

Functia „Sweet Dreams” –  vei avea un somn linistit toata noaptea, deoarece aceasta functie reduce debitul de aer si viteza aparatului. 

Midea - Sweet dreams

AUTO-CURATARE

Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul va continua sa actioneze pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind aparitia bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Auto-curatareWI-FI INCLUSMidea Wi-Fi Control

Controlezi temperatura de pe mobil 

Wi-Fi control - MideaAparatele de aer conditionat Midea Prime au kitul Wi-Fi inclus, care iti permite sa controlezi temperatura ambientului de la distanta, de pe telefonul mobil. Poti programa atat temperatura dorita, cat si anumite setari aferente functionarii pe timp de noapte.
Parametrii de functionare ai echipamentului pot fi monitorizati prin intermediul aplicatiei Midea Smart.

Call Now Button